lördag 5 januari 2008

Ensamhet/Vänskap

Vi har varandra, Vi håller ihop
Vi älskar varandra, Vi hjälper varandra
Utan oss är det inget vi
En dikt, en dikt skriven av mig. Det var en ren impuls, men jag tänkte bara beskriva hur stark vänskapen är för mig. Det är den jag brinner för, jag är glad för de vänner jag har. Aldrig skulle någon kunna ersätta dem, det känns helt underbart!
Japp, nu var det intressanta inlägget jag skulle skriva om, de snygga kläderna jag skulle visa för er. Men jag känner inte för att skriva om något sådant nu. Ensam, tanklös men ändå glad. Kvällen har jag varit med Olivia och Åsa, det var helt underbart. Det var längesedan vi umgicks och hade riktigt kul. Så vi hade massa att ta igen och det gjorde vi faktiskt. Snöbollskrig, singstar och "Se upp för Dårarna" kan det bli mycket bättre? Det var helt härligt, men jag försöker komma på något intressantare att skriva om på måndag istället och det lovar jag verkligen. För jag och emilia ska till Göteborg (igen) och shoppa loss för de sista pengarna från julen.
Nu funderar jag bara på om allt är okej med mina föräldrar. De var i Bullaren tror jag på knytkalas och vi har lyckats få ett rejält snöoväder. Det är ju inte helt säkert att bege sig ut på vägarna nu, halt och isigt.