tisdag 1 januari 2008

Shoes! problem feets!



Morsning igen! Är det någon som har tips på snygga skor som passar någon med knepiga fötter?? Tell me then!
Jag vill ha ett par skor som man kan ha till skolan, lite enklare skor. Men det är otroligt svårt att hitta skor till mig, jag har knölar på fötterna nämligen så ja måste ha både breda och bekväma för att inte skoskav ska flöda. Men Wedins skor är perfekta, det var där jag hitta dessa skor. 399 kronor är ju helt okej, jag förväntar inte mig att de är särskillt hållbara till de priset. Därför slår jag till!

Snygg outfit under 1000-lappen!



Denna outfit är perfekt till våren, snygg, modern, billig och bekväm kan det bli bättre? Det jag tycker att man ska tänka på är att sätta skärpet vid höftena. Det är mycket snyggare än att sätta vid midjan, tycker jag. Detta är en vardaglig klädsel, men med ett par läckra skor (röda lack, pumps) och smycken så kan det absoult bli festligare.
Som jag nämde tidigare, är allt köpt på hm, här nedan står
priserna:

Tunika, 249 kr
Skärpet, 198 kr
Jeans, 389 kr

Summa: 836 kr

Detta är sjukt billigt en snygg-outfit under 1000-lappen det är ju perfekt. Om du fortfarande tycker att detta är mycket pengar, kan du ju kika in på second-hand, där kan du lätt hitta ett snyggt läderskärp till ett bra pris (kolla i mammas garderob). Detta blir utan tvekan min vardagliga klädsel till våren på de lite kyligare dagar!


Tipsar - Kolla särskillt efter jeans på rean, bra kvalite + bra pris!

Avstå vadslagning på nyår - (en erfaren)

Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!, Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! Dessa ord fast på svenska (gott nytt år), slängdes ut i mängder igår. Klinga i glaset och se allmänt trevligt ut var ju de som gällde kring tolvslaget, And it worked for me most of the time anyway! Jag meddelar att årets Nyår var med sex bosktäver: L-Y-C-K-A-T! Jag orkar inte fabbla runt om allt allmänt som hände, smälla raketer, dricka champang, den mumsiga maten som fyllde får magar!
Däremot är det lite intressant att berätta om det oväntade, det spännande och helt fullkomligt galna.

Andra "bästa minnet" av nyår 2008 var:

12.02, nya året börjar- Ännu en raket ska avfyras, alla ser förväntansfull mot himlen, stubinen tänds, och det är dags för raketen att åka upp i himlen. Och vad händer då??? Jo, själklart så har raketen fastnat i flaskan (det var en stor raket, inte en liten poff sak), den lyckas åka upp i luften och träffar ett växthus! Föreställ er världens smäll mitt framför ögonen på er, det var U-R-läskigt!
Nästa raket som ska tändas, i Samma flaska (dum som personen var), gissa vad som händer med den?? Jo, även den fastnar, alla springer in i huset och självklart sprängs även den i marken (cirka 7 meter ifrån oss, eller mitt ögon mått suger så jag vet inte riktigt men nära va det iallafall). under de övriga fyrverkerierna tillbringade jag med husets tax, Moa, även hon var mycket rädd för vad som skulle kunna hända!

Nu kommer vi till Nyårs "bästa" minne! Kaxig som jag var den kvällen, utmandade jag min käre släktning med något som jag aldrig skulle gett mig in på!

- Okej, vad får jag om jag halsar denna (2 liter) pommac flaskan?? (JAG)
- Ähm, du får 200 spenn om du klarar det, men annars blir du tvingad till att äta en "smarrig" frukost gjord av mig! (Jörgen)

Dum som jag var gick jag med på vadet och fööörlooorra! Jag fick ner 2 Deciliter istället, MAX! Så nu i morse fick jag dricka juice med aa ja vill inte ens tänka på vad som var i!, fil och flinger med ett halvt kilo salt och ketchup och en hel del annat skit! Detta var viidrigt, men jag lyckades hålla ifrån mig någon spya men det var sjukt nära, kan man lugnt säga!

Till er alla från mig! Lova att aldrig slå vad med någon under nyår! (tro mig jag har råkat ut för det!)