fredag 4 januari 2008

Shopping i like it!


Shopping i like it! Imorgon lägger jag ut bilder
på de nya läckra plagg jag spanat in på Gina tricot. Fördelen med gina tricot är att man faktiskt kan hitta en hel del snygga plagg + att de är billiga! Mina tre inspaningar ligger under 500-lappen för allihop. Jag blev helt shockad när jag hittade en body där, lagom uringning, svart, perfekt till våren. Den kostade 129 spänn, sicket kap!
Utvärdering av cupen (fotboll):
Kanske inte borde nämna detta, men vi förlorade båda matcherna (Stort). Viljan fanns inte riktigt där och konditionen var verkligen inte på topp (eller partaj dagen innnan kanske). Men laget stämning kan man aldrig klaga på, ett rejält drag osm alltid. På bussresan fick vi reda på en dold sida av våran tränare Peter Karlsson (PK). Under 80-talet någon gång vann han och hans band SM-i någon rockfestival. Så på kommande årsfest den 19 januari blir det uppträdande och PK håller i micken, han fundera stenhård på Jonnie B Good. Yes, det var allt nu blir det BW (Baywatch) sedan nanna.

Geek - fashion


GEEKFASHION! älska det. Stilsäkert, dessa ursnygga glasögon är ett perfelt köp till stilen geek. Själv tycker jag att det är fräckt, du behöver inte ha några glasögon med styrka i utan ett par helt orginella funkar bra. Något man borde satsa på till våren!

Lazy Daisy!

Lazy daisy kan man lugnt säga. Idag är jag ofattbart trött, vaknadé halv tolv hur sömnig som helst. Men var tvugen att gå upp eftersom vi ska på cup i Stenungsund idag, de ska bli skälli kul. Tänkte ta lite härliga bilder, så ni kan få se hur det är på en cup med mitt lag. Det värsta är att jag inte har så bra kondition, 2 minuter sedan byte, annars orkar jag ite mer. Det blir något konstigt med min andning när jag tar i för mycket, det känns inte alls bra tyvärr.
Nu ska jag genast ner till konsum och köpa lite mat som jag kan ha med mig. Vi åker 14.15 och kommer hem 22.00 (tidigast), frågan är vad jag kan ta med mig?
Pasta är ju aldrig fel, så det lutar åt de.