torsdag 3 januari 2008

2007:s absoult bästa låt!



Kevin Michael - It Don't Make Any Difference To Me(Acoustic)



..your wish come true!


Springning i morses, gissa om ja klarade det! Det gjorde jag tro det eller ej. Vid tolv tiden gav jag mig ut på en liten tur, men det var ruskigt kallt och hörlurarna åkte ur örat ständigt. Det ska jag tänka på imorn väder för kläder. Efter springandet kom emilia och färgade mitt hår, blev riktigt nöjd ni ska få se en bild på det imorn, varken grönt eller grått.

Ellen Degrees show blev det senare. Hur härligt är inte den människan, hel cool. De hon säger fastnar verkligen och man tar åt sig de väl valda ord som sprutar ut ur hennes mun. Det är inte många personer som jag ser upp till, men Ellen är solklart en man borde lyssna på. Nog om det som jag beskrev i tidigare inlägget, har min dag bestått av "work out". Träning, Träning, Träning, men jag har ett mål med allting. Få en mer vältränad kropp och bättre kondis, där du!

Jag kom på att jag måste skriva om något mer intressant än vad som sker under min dag. Förvänta er ett dunderinlägg på lördag!! Tips gärna, and maybe your wish come true!

Work it out !

Dagens syssla blir träning. Jag känner att jag måste få igång motionen, så nu före tolv ska jag ut i friska luften och springa en 3-kvart eller nått. Sedan blir det pilates i en halv timma och ikväll ska jag på fotbollsträning. Inte någon särksillt intressant dag men den duger. Jag får i allafall förbättra konditionen.
Eller föresten en sak kommer ju att hända, jag ska färga håret! Vilken färg vågar jag inte svara på men föreställ er något mellan grön och blond.